Wij steunen
stichting KIKA 
 Zakenvriend van
         KWF kankerbestrijding
         

Laatste Nieuws

Kick-off schoonmaakonderhoud bij Vakantiepark Eiland van Maurik

Kick-off schoonmaakonderhoud bij Vakantiepark Eiland van Maurik Lees meer

DE KLOP GROEP opent nieuw regio kantoor in Noord-Holland.

Al jaren is onze klanten kring in Noord-Holland erg groot en zijn wij sterk vertegenwoordigd in dit deel van Nederland. Daarom hebben wij besloten om per 1 Januari 2018 een nieuw regio kantoor te openen in Egmond a/d Hoef. Vanuit dit kantoor zullen wij onze klanten in Noord-Holland nóg beter van dienst kunnen zijn.  Lees meer

Gezondheidscentrum Cartesius kiest voor De Klop Groep.

Gezondheidscentrum Cartesius kiest voor De Klop Groep. Lees meer

Stern Groep N.V. toont wederom vertrouwen in DE KLOP GROEP en verbindt zich opnieuw voor 3 jaar.
Stern Groep N.V. toont wederom vertrouwen in DE KLOP GROEP en verbindt zich opnieuw voor 3 jaar. Wat in 2010 begon als een eerste samenwerking voor het schoonmaakonderhoud van 16 Mercedes-Benz dealers van Stern Auto, is de afgelopen 7 jaar uitgegroeid tot een mooie en stabiele relatie. Dit heeft ertoe geleid dat DE KLOP GROEP inmiddels dagelijks het schoonmaakonderhoud verzorgt van meer dan 90 vestigingen van Stern Groep N.V. door geheel Nederland.

 

Na een herziene aanbesteding en een uitvoerig vergelijk van diverse schoonmaakbedrijven, heeft de directie van Stern Groep N.V. besloten per 1 januari 2018 voor minimaal 3 jaar het schoonmaakonderhoud, alsmede de glasbewassing en aanverwante diensten opnieuw te gunnen aan DE KLOP GROEP.

 

Redenen als een “gemiddeld” kwaliteitscijfer van een 9, ons MVO beleid, certificering, en ons digitale kwaliteits bewakingssysteem heeft Stern Groep N.V. doen besluiten de relatie met DE KLOP GROEP te continueren.

 

Wij zijn erg trots dat Stern Groep N.V. wederom kiest voor DE KLOP GROEP als haar partner voor schoonmaak en facilitaire dienstverlening.