Wij steunen
stichting KIKA 
 Zakenvriend van
         KWF kankerbestrijding
         

Laatste Nieuws

Kick-off schoonmaakonderhoud bij Vakantiepark Eiland van Maurik

Kick-off schoonmaakonderhoud bij Vakantiepark Eiland van Maurik Lees meer

DE KLOP GROEP opent nieuw regio kantoor in Noord-Holland.

Al jaren is onze klanten kring in Noord-Holland erg groot en zijn wij sterk vertegenwoordigd in dit deel van Nederland. Daarom hebben wij besloten om per 1 Januari 2018 een nieuw regio kantoor te openen in Egmond a/d Hoef. Vanuit dit kantoor zullen wij onze klanten in Noord-Holland nóg beter van dienst kunnen zijn.  Lees meer

Gezondheidscentrum Cartesius kiest voor De Klop Groep.

Gezondheidscentrum Cartesius kiest voor De Klop Groep. Lees meer

Kick-off schoonmaakonderhoud bij Vakantiepark Eiland van Maurik
 

Vandaag was de officiële aftrap van onze werkzaamheden bij Vakantiepark Eiland van Maurik. Op dit vakantiepark, dat afgelopen jaar zelfs is uitgeroepen tot Camping van het jaar 2016 door de ANWB, gaat De Klop Groep het schoonmaakonderhoud van de circa 130 vakantiehuizen uitvoeren. Om dit te vieren hadden operationeel directeur Marc Hoenderdaal en rayonleider Bastiaan Bouwman een heerlijke taart meegenomen.

 

Vakantiepark Eiland van Maurik wil haar bezoekers een droomvakantie laten beleven. De Klop Groep is trots daar een bijdrage aan te leveren. Een schone accommodatie zorgt voor een gastvrij onthaal en een optimale vakantiebeleving! 

 

Foto (van links naar rechts): Marc Hoenderdaal, Operationeel Directeur De Klop Groep; Luuk Klösters, Assistent General Manager Vakantiepark Eiland van Maurik; Bastiaan Bouwman, Rayonleider De Klop Groep.

 

www.eilandvanmaurik.nl