Wij steunen
stichting KIKA 
 Zakenvriend van
         KWF kankerbestrijding
         

Laatste Nieuws

Kick-off schoonmaakonderhoud bij Vakantiepark Eiland van Maurik

Kick-off schoonmaakonderhoud bij Vakantiepark Eiland van Maurik Lees meer

DE KLOP GROEP opent nieuw regio kantoor in Noord-Holland.

Al jaren is onze klanten kring in Noord-Holland erg groot en zijn wij sterk vertegenwoordigd in dit deel van Nederland. Daarom hebben wij besloten om per 1 Januari 2018 een nieuw regio kantoor te openen in Egmond a/d Hoef. Vanuit dit kantoor zullen wij onze klanten in Noord-Holland nóg beter van dienst kunnen zijn.  Lees meer

Gezondheidscentrum Cartesius kiest voor De Klop Groep.

Gezondheidscentrum Cartesius kiest voor De Klop Groep. Lees meer

Gezondheidscentrum Cartesius kiest voor De Klop Groep.
Gezondheidscentrum Cartesius kiest voor De Klop Groep.

 

Vanaf 1 november verzorgd De Klop Groep het schoonmaakonderhoud alsmede de periodieke glasbewassing voor Gezondheidscentrum Cartesius. Daarnaast heeft De Klop Groep het gehele gezondheidscentrum voorzien van dispensers.

 

Het gezondheidscentrum is ondergebracht op de begane grond en de benedenverdieping van het appartementencomplex aan de Cartesiusstraat 2 te Amersfoort. Op deze verdiepingen staan zo'n 11 disciplines en een kleine 30 zorgverleners klaar om zorg te dragen voor hun patiënten.

 

In het gezondheidscentrum bevindt zich onder andere een huisartsenpraktijk. Ook kan men hier terecht bij de prikpoli, een fysiotherapie praktijk, is er een apotheek aanwezig en zijn er ook nog meerdere andere medische specialistische mogelijkheden waar bezoekers gebruik van kunnen maken.

 

Voor meer informatie kunt u kijken op: http://www.gezondheidscentrumcartesius.nl/