Wij steunen
stichting KIKA 
 Zakenvriend van
         KWF kankerbestrijding
         

Laatste Nieuws

Kick-off schoonmaakonderhoud bij Vakantiepark Eiland van Maurik

Kick-off schoonmaakonderhoud bij Vakantiepark Eiland van Maurik Lees meer

DE KLOP GROEP opent nieuw regio kantoor in Noord-Holland.

Al jaren is onze klanten kring in Noord-Holland erg groot en zijn wij sterk vertegenwoordigd in dit deel van Nederland. Daarom hebben wij besloten om per 1 Januari 2018 een nieuw regio kantoor te openen in Egmond a/d Hoef. Vanuit dit kantoor zullen wij onze klanten in Noord-Holland nóg beter van dienst kunnen zijn.  Lees meer

Gezondheidscentrum Cartesius kiest voor De Klop Groep.

Gezondheidscentrum Cartesius kiest voor De Klop Groep. Lees meer

Onze kernwaarden

 

Onze kernwaarden zijn de basis van onze bedrijfscultuur. Als geen ander weten wij dat onze kernwaarden een cruciaal onderdeel zijn van ons onderscheidend vermogen en aan de basis staan van ons succes. Onderstaand de kernwaarden waar DE KLOP GROEP al meer dan 45 jaaar succes mee heeft!

Betrokken
| Wij vinden het belangrijk om te weten hoe het gaat: Hoe het gaat met de klant, met de medewerkers en hoe het uiteindelijke resultaat is. Wij gaan voor een samenwerking en geven oprechte feedback. Wij gaan de confrontatie niet uit de weg en werken altijd met de intentie om elkaar verder te helpen.

Gedreven 
| Wij leven en werken intens met de inzet van energie, enthousiasme en discipline om duurzame resultaten te behalen. We genieten van iedere uitdaging en zijn bereid extra stappen te zetten of, indien noodzakelijk, van het pad af te wijken.

Eigen
| Iedereen is uniek en komt in zijn / haar authenticiteit het beste tot zijn recht. Voor ons is het dan ook belangrijk dat ieder individu vanuit zijn eigen ik bijdraagt aan het eindresultaat.

Onderscheiden
| Kwaliteit is één ding, onderscheidend zijn een ander. Maar voor ons zijn beide begrippen onlosmakelijk met elkaar verbonden. We onderscheiden ons met een kwalitatieve dienstverlening en met professionals die werkelijk met hart en ziel en ‘tot aan de knieën’ in uw organisatie staan.

Professioneel
| Al ons handelen is gericht op professionaliteit. We werken methodisch en daardoor efficiënt en effectief. Kennis is een belangrijk goed binnen DE KLOP GROEP. We zijn erop gericht om deze kennis te vergroten, met elkaar te delen en te borgen. We zijn zelfkritisch en willen de beste zijn.

Reciproque
| Voor ons is het essentieel dat we anderen behandelen zoals we zelf behandeld willen worden. Dat geldt wederzijds en heet reciproque. Deze wederzijdsheid betekent voor ons: met respect, oprechtheid en nieuwsgierigheid samen resultaat behalen.

Oog voor detail | Wij beseffen dat de kwaliteit van onze dienstverlening wordt bepaald door aandacht voor details.