Wij steunen
stichting KIKA 
 Zakenvriend van
         KWF kankerbestrijding
         

Laatste Nieuws

Kick-off schoonmaakonderhoud bij Vakantiepark Eiland van Maurik

Kick-off schoonmaakonderhoud bij Vakantiepark Eiland van Maurik Lees meer

DE KLOP GROEP opent nieuw regio kantoor in Noord-Holland.

Al jaren is onze klanten kring in Noord-Holland erg groot en zijn wij sterk vertegenwoordigd in dit deel van Nederland. Daarom hebben wij besloten om per 1 Januari 2018 een nieuw regio kantoor te openen in Egmond a/d Hoef. Vanuit dit kantoor zullen wij onze klanten in Noord-Holland nóg beter van dienst kunnen zijn.  Lees meer

Gezondheidscentrum Cartesius kiest voor De Klop Groep.

Gezondheidscentrum Cartesius kiest voor De Klop Groep. Lees meer

Tapijt & meubelreiniging

Tapijt & meubelreiniging


Tapijt & meubelreiniging

 

Regelmatig wordt uw tapijt blootgesteld aan vieze schoenen en geknoeide koffie of thee. Het kan dan ook gebeuren dat uw vloer er niet zo fris meer uitziet. De professionals van DE KLOP GROEP laten uw tapijt binnen een dag weer schoon en droog achter.

 

- Binnen een dag uw tapijt schoon

- Buiten kantooruren mogelijk

- Geen schadelijke stoffen

- Alle soorten tapijtBij het reinigen van het tapijt in uw ontvangstruimte of kantoor houden wij rekening met uw wensen. Om het verlies van productie te minimaliseren komen wij graag buiten kantooruren bij u langs. Door onze reinigingsmethode is uw vloer snel droog en gebruiksklaar.

 

- Reiniging buiten werktijden

- Beste Reinigingsmethode voor uw situatie

- Uw tapijt is snel droog

- Geen schaddelijke stoffen

  
U wilt met uw bedrijf een professionele indruk maken. Een tapijt vol vlekken past hier niet bij. Met DE KLOP GROEP bent u verzekerd van een reiniging met dezelfde professionaliteit als u van uw eigen bedrijf vraagt. Een schoon tapijt draagt bij aan een representatieve uitstraling, zorgt ervoor dat uw tapijt langer meegaat en verbetert de luchtkwaliteit in de werkomgeving.

Behalve de standaard tapijtreiniging hebben wij specialisten in huis die de volgende diensten als extra service kunnen aanbieden. Het aanbrengen van een nieuwe beschermlaag, waardoor vuil en vlekken gemakkelijker te verwijderen zijn. Specifieke vlekverwijdering of vlekkenrondes voor het verwijderen van o.a. koffievlekken, theevlekken, permanent marker, inktvlekken, tonervlekken, tochtstrepen. Het aanbrengen van een anti statische laag, waardoor er geen ontladingen meer plaatsvinden en elektrische apparatuur beschermd is.
  

In uw bedrijf krijgt u regelmatig mensen over de voer. Niet alleen uw medewerkers, maar ook klanten en leveranciers. Een schoon en vlekvrij tapijt draagt bij aan een positieve eerste indruk en straalt professionaliteit uit. In ons meer dan 45-jarig bestaan zijn veel bedrijven en organisaties u voorgegaan. Graag gaan wij met u in gesprek om uw wensen in kaart te brengen en een passende oplossing te bieden. Bij het reinigen van uw tapijt maken wij alleen gebruik van milieuvriendelijke middelen. Wij laten dus geen zware chemicaliën achter in uw tapijt. Bovendien is uw tapijt binnen twee uur weer droog, zodat u de ruimte snel weer kunt gebruiken.

Natuurlijk kunt u er voor kiezen uw tapijt zelf te reinigen. Maar door de professionele reiniging van DE KLOP GROEP worden alle lagen van uw vloerbedekking grondig schoon. Mensen met gevoelige luchtwegen zullen gelijk het verschil merken. Bovendien betaalt het inhuren van een professionele tapijtreiniger zichzelf terug. Vuil is de belangrijkste oorzaak van slijtage. Door uw tapijt regelmatig schoon te laten maken kunt u er veel langer van blijven genieten en hoeft u niet snel aan vervanging te denken.


Meubelreiniging
Kan uw meubilair wel een opfrisbeurt gebruiken? Weet u niet hoe u die koffie- of theevlekken uit uw bankstel of stoel kunt krijgen? Bij DE KLOP GROEP hebben wij meer dan 45 jaar ervaring en kennis in huis om uw meubilair op professionele wijze te reinigen. 

 

- Binnen een dag uw meubilair schoon

- Ook s' avonds en 's nachts beschikbaar

- Geen schadelijke stoffen

- Reinigen op locatie


Onze werkwijze kenmerkt zich door flexibiliteit. Heeft u liever dat wij buiten de openingstijden langskomen? Dat is mogelijk. Samen met u bekijken we welk tijdstip u het beste uitkomt. Door onze reinigingstechniek kunnen de gereinigde meubelen dezelfde dag nog in gebruik worden genomen. De snelle droging voorkomt dat bacteriën de kans krijgen om zich in uw meubels te nestelen en hierdoor blijven ze langer schoon en fris.

De voordelen van professionele meubelreiniging
Natuurlijk kunt u er ook voor kiezen om uw meubilair zelf te reinigen. Maar door te kiezen voor een professionele aanpak worden uw meubels grondig gereinigd en blijven ze langer schoon. Dit zorgt ervoor dat uw meubels langer meegaan en u langer van uw meubilair kunt genieten. Het inhuren van de professionals van DE KLOP GROEP is dus een investering die zichzelf terugbetaalt.

Geen schadelijke stoffen
Tijdens het reinigingsproces komen er geen schadelijke stoffen vrij. Ons schoonmaakmiddel laat geen vlekken achter en droogt snel. Door het gebruik van koolzuur worden de vuildeeltjes naar de oppervlakte gebracht waar ze vervolgens worden weggezogen. Van roestvlekken tot koffie- en theevlekken: onze reiniging laat uw meubelen weer stralen. Onze werkwijze is geschikt voor leer, synthetische stof, katoen en wol.

Wilt u meer informatie of een vrijblijvende offerte, neemt u dan gerust contact met ons op.