Wij steunen
stichting KIKA 
 Zakenvriend van
         KWF kankerbestrijding
         

Laatste Nieuws

Kick-off schoonmaakonderhoud bij Vakantiepark Eiland van Maurik

Kick-off schoonmaakonderhoud bij Vakantiepark Eiland van Maurik Lees meer

DE KLOP GROEP opent nieuw regio kantoor in Noord-Holland.

Al jaren is onze klanten kring in Noord-Holland erg groot en zijn wij sterk vertegenwoordigd in dit deel van Nederland. Daarom hebben wij besloten om per 1 Januari 2018 een nieuw regio kantoor te openen in Egmond a/d Hoef. Vanuit dit kantoor zullen wij onze klanten in Noord-Holland nóg beter van dienst kunnen zijn.  Lees meer

Gezondheidscentrum Cartesius kiest voor De Klop Groep.

Gezondheidscentrum Cartesius kiest voor De Klop Groep. Lees meer

Specialistische  gevelreiniging

Specialistische gevelreiniging


Specialistische  gevelreiniging

 

Als de buitenzijde van uw gebouw er vermoeid en vervuild uitziet biedt DE KLOP GROEP de oplossing met "Specialistische gevelreiniging en bescherming. Om veroudering en verval te voorkomen en de representativiteit van uw gebouw te behouden kunnen de verschillende soorten gevelafwerking, zoals metselsteen, beton, aluminium of kunststof, worden gereinigd, gecleand en/of geïmpregneerd.  

 

Doordat de specialistische medewerkers van DE KLOP GROEP over de juiste vakkennis en ervaring beschikken en allen (VCA) gediplomeerd zijn, kunt u er op vertrouwen dat de werkzaamheden op een juiste wijze worden uitgevoerd. Tijdens de uitvoering van het werk (eenmalig of periodiek) gebruiken zij onze eigen materialen en hoogwerkers. Op deze wijze garandeert DE KLOP GROEP een efficiënte en veilige uitvoering.

DE KLOP GROEP kan voor u, als u daar prijs op stelt, een meerjarenplan opstellen voor de reiniging en bescherming van de buitenzijde van uw gebouw.