Wij steunen
stichting KIKA 
 Zakenvriend van
         KWF kankerbestrijding
         

Laatste Nieuws

Kick-off schoonmaakonderhoud bij Vakantiepark Eiland van Maurik

Kick-off schoonmaakonderhoud bij Vakantiepark Eiland van Maurik Lees meer

DE KLOP GROEP opent nieuw regio kantoor in Noord-Holland.

Al jaren is onze klanten kring in Noord-Holland erg groot en zijn wij sterk vertegenwoordigd in dit deel van Nederland. Daarom hebben wij besloten om per 1 Januari 2018 een nieuw regio kantoor te openen in Egmond a/d Hoef. Vanuit dit kantoor zullen wij onze klanten in Noord-Holland nóg beter van dienst kunnen zijn.  Lees meer

Gezondheidscentrum Cartesius kiest voor De Klop Groep.

Gezondheidscentrum Cartesius kiest voor De Klop Groep. Lees meer

Schoonmaak-onderhoud

Schoonmaak-onderhoud


Schoonmaak-onderhoud

 

DE KLOP GROEP biedt u schoonmaakonderhoud op basis van een open calculatie. Door het hanteren van de 'open boek'-methode heeft u altijd een volledig inzicht in de kosten van het werk. De praktijk heeft geleerd dat, door deze werkwijze, het schoonmaakonderhoud precies kan worden afgestemd op de eisen en wens en van de opdrachtgever en dat zo opmerkelijke besparingen kunnen worden behaald. 

De werkzaamheden worden, afhankelijk van de situatie, ingedeeld in dag-week- en maandplanningen die de basis vormen van duidelijke instructies voor de medewerkers. In situaties waarin de hygiëne kritisch is voor het productieproces van de opdrachtgever wordt gewerkt met schoonmaakprotocols die, na controle, door een vertegenwoordiger van de opdrachtgever worden afgetekend. De controle op de werkzaamheden wordt aangepast aan de wensen en eisen van de klant zodat een juiste uitvoering altijd verzekerd is.

De werktijden zijn flexibel. Naar de wens van de klant kan in de ochtend, de middag of de avond worden gewerkt en kunnen fulltime of parttime medewerkers worden ingezet. Alle medewerkers van DE KLOP GROEP zijn goed opgeleid en zetten zich volledig in voor onze opdrachtgevers. Voor periodieke taken, zoals het schrobben en conserveren van vloeren en voor tapijt- en meubelreiniging, zijn eigen teams van specialisten beschikbaar. De opdrachtgevers van DE KLOP GROEP werken met een vaste contactpersoon die regelmatig in de gebouwen te vinden is en die goed bekend is met de situatie ter plaatse.