Wij steunen
stichting KIKA 
 Zakenvriend van
         KWF kankerbestrijding
         

Laatste Nieuws

Kick-off schoonmaakonderhoud bij Vakantiepark Eiland van Maurik

Kick-off schoonmaakonderhoud bij Vakantiepark Eiland van Maurik Lees meer

DE KLOP GROEP opent nieuw regio kantoor in Noord-Holland.

Al jaren is onze klanten kring in Noord-Holland erg groot en zijn wij sterk vertegenwoordigd in dit deel van Nederland. Daarom hebben wij besloten om per 1 Januari 2018 een nieuw regio kantoor te openen in Egmond a/d Hoef. Vanuit dit kantoor zullen wij onze klanten in Noord-Holland nóg beter van dienst kunnen zijn.  Lees meer

Gezondheidscentrum Cartesius kiest voor De Klop Groep.

Gezondheidscentrum Cartesius kiest voor De Klop Groep. Lees meer

Schilderwerken

Schilderwerken


Schilderwerken

 

Sausen van plafonds en muren, en schilderen van kozijnen zowel binnen als buiten. In overleg met de opdrachtgever kijkt onze schilder naar het (huidige) schilderwerk en aan de hand daarvan wordt een prijs samengesteld. Omdat geen project hetzelfde is maken we graag een vrijblijvende afspraak. Wij kunnen dan de situatie bekijken en samen met u beoordelen/bespreken wat er gaat gebeuren.

 

Schilderwerk dat verder gaat: Langdurige bescherming tegen weersinvloeden, daar draait het om bij buitenschilderwerk. Bij DE KLOP GROEP gaat vakmanschap verder dan een fraaie uitstraling. We gaan zorgvuldig te werk, gebruiken de beste producten en hebben alles in huis om de levensduur van uw houtwerk te verlengen. Houtrotreparatie is een van onze specialismen.

 

Van kleuradvies tot sausen: Binnen in uw bedrijfspand of winkel gaan wij al even professioneel te werk. Of het nu gaat om het complete binnen schilderwerk of alleen een hal sausen of plafond witten. Onze meerwaarde zit in onze expertise, maar zeker ook in een fijne samenwerking. Een schone werkplek en heldere communicatie zijn voor ons vanzelfsprekend. We zijn bij u te gast en gedragen ons hierna.

 

Onderhoudsplan voorkomt verrassingen: Gegarandeerde duurzaamheid, dat is het grote voordeel van een meerjarenonderhoudsplan. Door voortdurende monitoring en een gedegen aanpak van onze onderhoudsexperts, behoren achterstallig onderhoud en houtrot voorgoed tot het verleden. Het resultaat: zekerheid en kostenbesparing. Een hele zorg minder voor verenigingen van eigenaren, woningcorporaties, onderwijsinstellingen en natuurlijk particuliere woningeigenaren.

 

Meer dan schilderwerk alleen: U ziet ons regelmatig schilderwerkzaamheden uitvoeren,  maar wij doen meer. Zo kunt u bij ons terecht voor duurzaam onderhoud, houtrotreparatie, beglazing, wandafwerking en kleuradviezen. Zoals u van DE KLOP GROEP gewend bent ontzorgen wij u in elk opzicht.