Wij steunen
stichting KIKA 
 Zakenvriend van
         KWF kankerbestrijding
         

Laatste Nieuws

Kick-off schoonmaakonderhoud bij Vakantiepark Eiland van Maurik

Kick-off schoonmaakonderhoud bij Vakantiepark Eiland van Maurik Lees meer

DE KLOP GROEP opent nieuw regio kantoor in Noord-Holland.

Al jaren is onze klanten kring in Noord-Holland erg groot en zijn wij sterk vertegenwoordigd in dit deel van Nederland. Daarom hebben wij besloten om per 1 Januari 2018 een nieuw regio kantoor te openen in Egmond a/d Hoef. Vanuit dit kantoor zullen wij onze klanten in Noord-Holland nóg beter van dienst kunnen zijn.  Lees meer

Gezondheidscentrum Cartesius kiest voor De Klop Groep.

Gezondheidscentrum Cartesius kiest voor De Klop Groep. Lees meer

Overige diensten

Overige diensten


Overige diensten

 

TUINONDERHOUD:

 

Een mooie (bedrijfs) tuin is één, maar bij het mooi houden komt veel kijken. Bij DE KLOP GROEP kunt u terecht voor het onderhoud van de meest uiteenlopende zaken wat betreft tuinonderhoud. Van het snoeien van heester tot aan het maaien van gras, of verwijderen van onkruid rondom uw pand, of het vegen van uw bedrijfsterrein, kortom...alles is mogelijk bij DE KLOP GROEP.

 

INTERNE VERHUIZINGEN:

 

DE KLOP GROEP is haar opdrachtgevers graag behulpzaam als er intern moet worden verhuisd. In iedere organisatie komt het voor dat een functionaris of groep medewerkers naar een andere plek in het gebouw moet worden verplaatst. Wij werken graag mee door het verplaatsen van bureaus, kasten, stoelen en dozen. Maar we doen meer! Als u dat wilt, zorgen we gelijk voor de wijzigingen in de patchkast zodat telefoon- en IT aansluitingen één op één meeverhuizen. Ook bij interne verhuizingen zijn we flexibel met de werktijden. Het kan zowel in de ochtend als in de middag of de avond plaatsvinden.