Wij steunen
stichting KIKA 
 Zakenvriend van
         KWF kankerbestrijding
         

Laatste Nieuws

Kick-off schoonmaakonderhoud bij Vakantiepark Eiland van Maurik

Kick-off schoonmaakonderhoud bij Vakantiepark Eiland van Maurik Lees meer

DE KLOP GROEP opent nieuw regio kantoor in Noord-Holland.

Al jaren is onze klanten kring in Noord-Holland erg groot en zijn wij sterk vertegenwoordigd in dit deel van Nederland. Daarom hebben wij besloten om per 1 Januari 2018 een nieuw regio kantoor te openen in Egmond a/d Hoef. Vanuit dit kantoor zullen wij onze klanten in Noord-Holland nóg beter van dienst kunnen zijn.  Lees meer

Gezondheidscentrum Cartesius kiest voor De Klop Groep.

Gezondheidscentrum Cartesius kiest voor De Klop Groep. Lees meer

Hotel schoonmaak

Hotel schoonmaak


Hotel schoonmaak

 

DE KLOP GROEP is een familiebedrijf dat al meer dan 45 jaar actief is als facilitair dienstverlener. Ook in de hotellerie branche zijn wij als schoonmaakbedrijf een zeer gewaardeerde partner.

Het schoonhouden van hotels vereist deskundige, gespecialiseerde vakmensen die allen in het bezit zijn van een SVS-opleiding, daarbij is een flexibel ingerichte projectorganisatie van uitzonderlijk belang. Het schoonmaakonderhoud van een hotel laat u dan ook vanzelfsprekend graag over aan partner met ervaring en kennis van de hotelleriebranche. Onze medewerkers hebben oog voor de detail, wij weten dat het de kleine dingen zijn die het belangrijke verschil kunnen maken; gasten aanspreken met een vriendelijke glimlach, de juiste timing, een attent gebaar, zo werken wij mee aan de ultieme gastbeleving binnen het hotel.

DE KLOP GROEP is een bedrijf dat altijd verder kijkt, innoverend is en dus zijn medewerkers in de gelegenheid stelt om zich verder te ontwikkelen. Doormiddel van aanvullende cursussen en interne trainingen zijn en blijven onze medewerkers op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen. Deze aanvullende cursussen en interne trainingen
 worden altijd verzorgt door gecertificeerde bedrijven en sluiten naadloos aan op: hospitality, service, beleving, SVS, BHV, en management. Bij DE KLOP GROEP staat de ontwikkeling van het individu voorop!

 

Door het vertrouwen te geven aan DE KLOP GROEP kunnen wij u garanderen dat u een betrouwbare partner in huis haalt, die begrijpt hoe de hotelbranche in elkaar steekt. Wij staan voor een schone, gastvrije uitstraling van uw hotel, en streven naar 100 % tevredenheidsgarantie en voeren periodieke en onaangekondigde digitale controles uit. Deze dragen bij aan het realiseren van de hoge staandaard die u van DE KLOP GROEP mag verwachten. Wij stellen een maatwerk dienstenpakket samen dat perfect aansluit op uw wensen en behoeften. Management, diensten of een combinatie van die twee, alles is mogelijk.