Wij steunen
stichting KIKA 
 Zakenvriend van
         KWF kankerbestrijding
         

Laatste Nieuws

Kick-off schoonmaakonderhoud bij Vakantiepark Eiland van Maurik

Kick-off schoonmaakonderhoud bij Vakantiepark Eiland van Maurik Lees meer

DE KLOP GROEP opent nieuw regio kantoor in Noord-Holland.

Al jaren is onze klanten kring in Noord-Holland erg groot en zijn wij sterk vertegenwoordigd in dit deel van Nederland. Daarom hebben wij besloten om per 1 Januari 2018 een nieuw regio kantoor te openen in Egmond a/d Hoef. Vanuit dit kantoor zullen wij onze klanten in Noord-Holland nóg beter van dienst kunnen zijn.  Lees meer

Gezondheidscentrum Cartesius kiest voor De Klop Groep.

Gezondheidscentrum Cartesius kiest voor De Klop Groep. Lees meer

Glasbewassing

Glasbewassing


Glasbewassing

 

DE KLOP GROEP werkt met modernste technieken waarmee, zonder toevoeging van reinigingsmiddelen, ramen worden gewassen met een streep loos resultaat. Doordat voor de meeste gebouwen de ladders of hoogwerker kunnen worden vervangen door telescopische materialen, wordt er een aanzienlijke productiviteitswinst behaald. Dit resulteert vaak in een besparing voor de opdrachtgever. Indien er toch een hoogwerker nodig is op uw locatie is dit geen enkel probleem, wij beschikken namelijk over eigen hoogwerkers die een werkhoogte kunnen bereiken van 25 meter!


Bij DE KLOP GROEP vindt u gediplomeerde glazenwassers die uw ramen streep loos schoonmaken. Schone ramen dragen niet alleen bij aan een frisse uitstraling van uw bedrijf, maar laten ook meer licht door en leveren daarmee een positieve bijdrage aan uw werkomgeving.

Onze glazenwasserij bestaat uit een enthousiast team van ervaren en opgeleide glazenwassers die uitsluitend werken met professioneel materiaal. Het gehele team is S.V.S. en VCA opgeleid. Wij Investeren continu in opleidingen voor onze medewerkers en in de beste machines en materialen. Uniformiteit in onze werkkleding en het wagenpark draagt bij aan een professionele uitstraling.

Met DE KLOP GROEP bent u verzekerd van een representatieve uitstraling van uw pand en kiest u voor het behoud van uw ruiten en kozijnen.