Wij steunen
stichting KIKA 
 Zakenvriend van
         KWF kankerbestrijding
         

Laatste Nieuws

Kick-off schoonmaakonderhoud bij Vakantiepark Eiland van Maurik

Kick-off schoonmaakonderhoud bij Vakantiepark Eiland van Maurik Lees meer

DE KLOP GROEP opent nieuw regio kantoor in Noord-Holland.

Al jaren is onze klanten kring in Noord-Holland erg groot en zijn wij sterk vertegenwoordigd in dit deel van Nederland. Daarom hebben wij besloten om per 1 Januari 2018 een nieuw regio kantoor te openen in Egmond a/d Hoef. Vanuit dit kantoor zullen wij onze klanten in Noord-Holland nóg beter van dienst kunnen zijn.  Lees meer

Gezondheidscentrum Cartesius kiest voor De Klop Groep.

Gezondheidscentrum Cartesius kiest voor De Klop Groep. Lees meer

Front Office Diensten

Front Office Diensten


Front Office Diensten

Ook voor “Front-Office Diensten” kunt u bij DE KLOP GROEP terecht. Zowel operationeel als coördinerend zijn onze mensen een tijdelijke of langdurige uitbreiding van uw team. Aansluitend op uw core business, als onderdeel van uw bedrijfsproces. Doordat onze medewerkers servicegericht en breed inzetbaar zijn bent u verzekerd van een kwalitatieve en betrouwbare bezetting tijdens de door u aangevraagde uren.

De medewerkers beschikken standaard over het diploma BHV. DE KLOP GROEP voorziet in de continuïteit en de geldigheid van eerder genoten opleidingen middels een jaarlijks terugkerende herhalingstraining. Tevens stelt DE KLOP GROEP zijn medewerkers in de gelegenheid om aanvullende cursussen en interne trainingen te volgen, deze cursussen en trainingen zullen door een leidinggevende medewerker DE KLOP GROEP gegeven worden. Deze medewerker is een ECABO gecertificeerd praktijkopleider. Deze cursussen en trainingen zullen aansluiten op: safety, services, beleving, hospitality en dienstbaarheid. Bij DE KLOP GROEP staat de ontwikkeling van het individu voorop.

Voorbeeld taken Front Office Diensten: 

 

- Receptiewerkzaamheden

- Informatie verstrekken aan uw gasten/bezoekers

- Beheren van de telefooncentrale

- Beantwoorden van vragen en klachten en overige service aan uw gasten/bezoekers

 

Sociale facilitaire handelingen verrichten zoals het halen en brengen van de post op de kantoren, klaarzetten van de vergaderruimte e.d.