Wij steunen
stichting KIKA 
 Zakenvriend van
         KWF kankerbestrijding
         

Laatste Nieuws

Kick-off schoonmaakonderhoud bij Vakantiepark Eiland van Maurik

Kick-off schoonmaakonderhoud bij Vakantiepark Eiland van Maurik Lees meer

DE KLOP GROEP opent nieuw regio kantoor in Noord-Holland.

Al jaren is onze klanten kring in Noord-Holland erg groot en zijn wij sterk vertegenwoordigd in dit deel van Nederland. Daarom hebben wij besloten om per 1 Januari 2018 een nieuw regio kantoor te openen in Egmond a/d Hoef. Vanuit dit kantoor zullen wij onze klanten in Noord-Holland nóg beter van dienst kunnen zijn.  Lees meer

Gezondheidscentrum Cartesius kiest voor De Klop Groep.

Gezondheidscentrum Cartesius kiest voor De Klop Groep. Lees meer

Farmacie & Gezondheidszorg

Farmacie & Gezondheidszorg


Farmacie & Gezondheidszorg

 

DE KLOP GROEP (schoonmaakonderhoud) is al meer dan 45 jaar partner voor professionele schoonmaak binnen de farmacie en gezondheidszorg. Met een landelijke dekking bedienen wij dagelijks meer dan 450 klanten waarvan er ongeveer 200 actief zijn binnen de farmacie of gezondheidszorg. Hieronder vallen bijvoorbeeld huisartsenpraktijken, apotheken, ziekenhuizen, zorginstellingen, tandartspraktijken, oogklinieken, prikposten, operatiekamers, en cleanrooms.

Schoonmaakonderhoud in de farmacie en gezondheidszorg vraagt om een specifieke aanpak. Een schone en hygiënische ruimte en omgeving is van essentieel belang. Uiteraard voldoet het schoonmaakonderhoud van DE KLOP GROEP aan de hoogste eisen. Zo is De KLOP GROEP proactief op het gebied van hygiëne en infectiepreventie.

Daarnaast heeft DE KLOP GROEP een eigen digitaal controlesysteem ontwikkeld. Dit systeem werkt als een app op de tablet en wordt maandelijks uitgevoerd door de team manager van DE KLOP GROEP op de locatie van de opdrachtgever. De resultaten van de digitale controle worden voor akkoord getekend door de verantwoordelijke medewerker op locatie. Vervolgens wordt dit rapport digitaal per mail verstuurd naar onze opdrachtgever, hiermee kan indien gewenst een dossier opgebouwd worden voor de certificeringen. Zo zitten wij boven op de continuering van de gewenste kwaliteit. Ook zijn al onze medewerkers verplicht om een RAS-opleiding te volgen tot gediplomeerd schoonmaker.
 
Voor meer informatie klik
hier
DE KLOP GROEP is lid van: De Vereniging Contamination Control Nederland (VCCN)