Wij steunen
stichting KIKA 
 Zakenvriend van
         KWF kankerbestrijding
         

Laatste Nieuws

Kick-off schoonmaakonderhoud bij Vakantiepark Eiland van Maurik

Kick-off schoonmaakonderhoud bij Vakantiepark Eiland van Maurik Lees meer

DE KLOP GROEP opent nieuw regio kantoor in Noord-Holland.

Al jaren is onze klanten kring in Noord-Holland erg groot en zijn wij sterk vertegenwoordigd in dit deel van Nederland. Daarom hebben wij besloten om per 1 Januari 2018 een nieuw regio kantoor te openen in Egmond a/d Hoef. Vanuit dit kantoor zullen wij onze klanten in Noord-Holland nóg beter van dienst kunnen zijn.  Lees meer

Gezondheidscentrum Cartesius kiest voor De Klop Groep.

Gezondheidscentrum Cartesius kiest voor De Klop Groep. Lees meer

DKG Security

DKG Security


DKG Security

 

DKG Security B.V. is ontstaan uit een samenwerking met De Klop Groep. De Klop Groep is een moderne facilitaire dienstverlener. Een sterke speler in de regio als het gaat om schoonhouden van kantoren, bedrijfsgebouwen, showrooms en productie/evenementen locaties. Sinds eind vorig jaar is daar een nieuwe dienst aan toegevoegd.

Met DKG Security gaat een lang gekoesterde wens in vervulling.“Ik wilde al jarenlang een beveiligingsdienst binnen De Klop Groep opzetten, een mooie toevoeging aan de diensten die we al leveren.

Het kwam er alleen nooit van. Totdat ik Marco Vis en Aart-Jan Rietveld ontmoette,” vertelt Fred Wennekes, directeur van De Klop Groep. “Twee mannen met jarenlange ervaring in de wereld van security en hospitality die op zoek waren naar een nieuwe uitdaging.”  De drie heren kwamen elkaar tegen bij een gezamenlijke klant en er was direct een klik. Aart-Jan, bedrijfsleider van DKG Security: “We werken vanuit dezelfde grondgedachte, houden van open structuren en eerlijk communiceren. En, heel belangrijk, doen wat we zeggen en kwaliteit in een hoog vaandel.

DKG Security is een zeer ervaren en dynamische beveiligingsorganisatie met een aantal specialismen in huis. Of het nu gaat om uw pand of object, evenement, persoonsbeveiliging of receptie/hostess diensten, DKG Security heeft hiervoor de juiste specialisten in huis. Voor meer informatie over DKG Security B.V. Klik hier