Wij steunen
stichting KIKA 
 Zakenvriend van
         KWF kankerbestrijding
         

Laatste Nieuws

Kick-off schoonmaakonderhoud bij Vakantiepark Eiland van Maurik

Kick-off schoonmaakonderhoud bij Vakantiepark Eiland van Maurik Lees meer

DE KLOP GROEP opent nieuw regio kantoor in Noord-Holland.

Al jaren is onze klanten kring in Noord-Holland erg groot en zijn wij sterk vertegenwoordigd in dit deel van Nederland. Daarom hebben wij besloten om per 1 Januari 2018 een nieuw regio kantoor te openen in Egmond a/d Hoef. Vanuit dit kantoor zullen wij onze klanten in Noord-Holland nóg beter van dienst kunnen zijn.  Lees meer

Gezondheidscentrum Cartesius kiest voor De Klop Groep.

Gezondheidscentrum Cartesius kiest voor De Klop Groep. Lees meer

Computerruimten & datacenters

Computerruimten & datacenters


Computerruimten & datacenters

 

Schoonmaakonderhoud van computerruimten en datacenters:

 

De schoonmaak van computerruimten en datacenters wordt bij De Klop Groep uitsluitend gedaan door opgeleide en ervaren medewerkers. De Klop Groep heeft de afgelopen jaren een gespecialiseerd team gevormd die enkel deze werkzaamheden uitvoeren. Onze mensen hebben al ruime ervaring in de schoonmaakbranche. Door eigen interesse en gebleken geschiktheid hebben een aantal medewerkers zich doorontwikkeld als echte vaklieden met passie voor dit gespecialiseerde schoonmaakonderhoud. Juist deze medewerkers pikken wij eruit en laten wij doorgroeien naar het vakgebied van ESD schoonmaak in datacenters en/of gerelateerde ruimten. Medewerkers moeten bewust nadenken over hun werkwijze en de omgeving waarin ze werken. Ze werken conform vaststaande protocollen, maar de uitvoering hiervan vraagt een goed eigen inzicht van de medewerker.” Veiligheid van de omgeving en de medewerkers staat bij De Klop Groep voorop. De medewerkers volgen zowel interne trainingen als externe trainingen en doorlopen vervolgens een, frequent herhaalde, externe (ESD-Electrostatic discharge) training. Medewerkers beschikken over gespecialiseerde apparatuur. Door efficiënte planning kunnen wij onze opdrachtgevers door geheel Nederland van onze dienstverlening voorzien. De Klop Groep hecht veel waarde aan persoonlijk contact met opdrachtgevers en langdurige samenwerking. Een opdrachtgever krijgt altijd een zelfde team toegewezen zodat het naleven van huisregels, veiligheid en objectkennis verzekerd zijn.

 

Reiniging Server-racks:

 

Wij hebben als De Klop Groep niet alleen de mogelijkheden de Serverruimte te reinigen maar ook de (Server)-racks hiervoor hebben wij de beschikking over ESD veilige vacuŭmclaener, ESD veilige kleding, schoeisel als ook ionisatiepistolen voor het veilig reinigen van pcb’s en andere materialen, door middel van de ionisatie wordt er voorkomen dat het oppervlak weer stofdeeltjes aantrekt, dit is dus een zeer effectieve manier van reinigen van uw apparatuur.