Wij steunen
stichting KIKA 
 Zakenvriend van
         KWF kankerbestrijding
         

Laatste Nieuws

Kick-off schoonmaakonderhoud bij Vakantiepark Eiland van Maurik

Kick-off schoonmaakonderhoud bij Vakantiepark Eiland van Maurik Lees meer

DE KLOP GROEP opent nieuw regio kantoor in Noord-Holland.

Al jaren is onze klanten kring in Noord-Holland erg groot en zijn wij sterk vertegenwoordigd in dit deel van Nederland. Daarom hebben wij besloten om per 1 Januari 2018 een nieuw regio kantoor te openen in Egmond a/d Hoef. Vanuit dit kantoor zullen wij onze klanten in Noord-Holland nóg beter van dienst kunnen zijn.  Lees meer

Gezondheidscentrum Cartesius kiest voor De Klop Groep.

Gezondheidscentrum Cartesius kiest voor De Klop Groep. Lees meer

Cleanroom Schoonmaak

Cleanroom Schoonmaak


Cleanroom Schoonmaak

 

Het reinigen en desinfecteren van cleanrooms is een van de voorwaarden om een cleanroom in de conditie te houden waarvoor zij is bestemd. Reinigen betekent dat alle personen die een cleanroom betreden zich houden aan de afgesproken gedrag- en kledingvoorschriften. Daarmee wordt inloop en genereren van vervuiling zoveel mogelijk voorkomen. In bedrijven en gezondheidszorg kunnen diverse cleanrooms of daarmee te vergelijken gecontroleerde werkomgevingen voorkomen. Te denken is daarbij aan farmacie productie, operatiekamers, isolatie ruimten, steriele en of stof-arme productie ruimten, productie- en ompakruimten voor cytostatica, high care ruimten in de voedingsmiddelen industrie en cleanrooms in de technische industrieën.

DE KLOP GROEP is gespecialiseerd in het reinigen en desinfecteren van cleanrooms, en kan deze speciale manier van reinigen volledig voor u verzorgen. Door jaren lange ervaring in de farmacie, kan DE KLOP GROEP u ook prima adviseren in het reinigen en desinfecteren van uw cleanrooms. Daarnaast kan De KLOP GROEP u ook adviseren met het aanschaffen van materialen/middelen. Ook kan DE KLOP GROEP u in grote lijnen begeleiden in het opmaken van de schoonmaakprotocollen en procedures.

De medewerkers van DE KLOP GROEP zijn/worden VCCN gekwalificeerd.

DE KLOP GROEP is lid van: De Vereniging Contamination Control Nederland (VCCN)